Blog

ECLIPSELE – MOMENTUL CREATIEI MAXIME IN PLANUL FIZIC

(13 si 28 sept. 2015)

     Eclipsele sunt momentele cruciale care permit concentrarea energiilor feminine si masculine pentru a se produce actul maxim al creatiei. Eclipsele aparțin Planului Fizic și își produc efecte majore asupra vieții oamenilor și a tuturor aspectelor realității fizice.
    Analizând tehnic momentul eclipselor vom observa participarea celor 2 luminarii, Soarele și Luna, ca elemente reprezentative ale Spiritului și Sufletului, definite în fizic prin Masculin și Feminin. Alaturi de acestea este implicată Axa Nodurilor Lunare, suma tuturor elementelor acumulate de ființa umană. Axa Nodurilor este elementul coercitiv, cu functie restrictivă, cea care stabilește cel mai exact momentul când în funcție de karma acumulată un suflet poate veni la încarnare. 
        Eclipsele sunt minutarul si secundarul ceasului Cosmic, cel ce funcționează conform cu Timpul Divin, dar în același timp ele sunt și reperele foarte precise ale timpului terestru. 
        Perechile de eclipse marchează perioade de câte 6 cicluri lunare, acestea fiind cele care determină și permit unui suflet, în funcție de restricțiile karmice și de potențialul de șanse fructificate în existențele anterioare, îî permit să vină în planul fizic, cu toate elementele ce reprezintă suma existențelor lui anterioare.
    

        Funcțiile subtile ale eclipselor permit analiza evoluției sufletului și oferă posibilitatea de a acționa activ, direct, în scop rectificativ sau modelator, asupra structurii și raportului forțelor sufletești, în cele 2 momente ale eclipselor de Soare și Lună.  
        Persoanele care au anunțat producerea a 2 evenimente majore, la mijlocul și la finalul lunii septembrie 2015, s-au referit fiecare la asteroid, bolid, cometă, val cuantic, etc.... E dreptul fiecăruia să afirme ceea ce crede că este real și poate ajuta oamenii să evite ceva rău.
        După părerea mea nu sunt 2 momente de rău ci doar 2 din momentele cosmice, naturale, în care sufletele dornice de evoluție pot lucra asupra lor pentru a mai pune câteva cărămizi la dezvoltarea forțelor sufletești și pentru a mai face câțiva pași pe calea desăvârșirii sufletului, mergând astfel pe drumul la capătul căruia Tatăl Ceresc ne așteaptă cu răbdare...
        În 11-13 septembrie voi merge la Costești la Pensiunea Cotiso, pentru a lucra asupra sufletului așa după cum simt că ar fi bine.
        Pentru pasionații și mai ales cunoscătorii de astrologie vă prezint cele 2 teme ale momentelor de eclipsă din 3 si 28 septembrie, lasându-vă placerea să aflați singuri ce domenii sunt vizate pentru îmbunătățiri și asupra căror aspecte se poate lucra. 
      Cred ca este mai bine să păstrez detaliile lucrative pentru membrii PEI care mi-au demonstrat și m-au convins că vor să lucreze la evoluția sufletelor lor și care merita tot respectul pentru eforturile pe care le fac.
        Pentru cei curiosi, care vor doar sa știe, rândurile de mai sus conțin suficiente repere constructive. 
        Mult succes tuturor! 
 
24.08.2015
Alexandru Nicolici


Comentarii la ECLIPSELE – MOMENTUL CREATIEI MAXIME IN PLANUL FIZIC

Comenteaza pe blog
Nume (necesar)
Website